CryptoPowerEx:
Kripto Ekosisteminde Geleceğin Trendlerini Şimdi Keşfet

CryptoPowerEx ile Kripto Para Dünyasında Sorunsuz Ticaret ve Benzersiz Yeniliklere Başla!
    Daha fazla...

Market Deneyimi

Gelişmiş Cüzdan

Güvenli İşlem

Gelişmiş Cüzdan

Cüzdanınız ile market içerisindeki varlıklarınızı yönetebilir, işlemlerinizi anında tamamlayabilirsiniz.

Güvenli İşlem

Kripto paraların detaylı fiyat grafiklerini inceleyebilir aynı zamanda Dönüşüm seçeneğiyle tek adımda işlem yapabilirsiniz.

CryptoPowerEx ile Yeni Fırsatları Kaçırma!

Daha Fazla

  • İşlem Çiftleri
    İşlem Gören Son Fiyat
    24sa Değişim
    Grafikler
    Alım-Satım

Günün Yeni Kripto Fırsatları

Web app screen view

CryptoPowerEx ile yoluna devam et.

Kripto Dünyasında Yeni Bir Deneyim Seni Bekliyor.

Düşük işlem ücretleri ve yüksek getiriler

En hızlı listeleme ve en geniş kripto çeşitliliği

Dünya standartlarında güvenlik sistemi

Kripto Dünyasında Avantajlı Fırsatlar Seni Bekliyor.

Hizmetlerimizden Faydalanın

Spot

Hızlı listeler, kapsamlı işlem çiftleri ve yüksek işlem derinliği sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Dönüştür

Hızlı dönüşümler, kapsamlı token çiftleri ve yüksek likidite sağlıyoruz.

Daha Fazla Bilgi Edinin

Sıkça Sorulan Sorular

Kripto para borsaları, kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Tether gibi kripto paraları alıp satmasına olanak tanıyan dijital pazar yerleridir. Binance borsası, işlem hacmi bazında en büyük kripto borsasıdır.

En son kripto para fiyatlarını, işlem hacimlerini, öne çıkan altcoin'leri ve piyasa değerini takip etmenin en kolay yolu CryptoPowerEx Kripto Para Dizini'dir. Geçmiş coin fiyatlarını, 24 saatlik işlem hacmini ve Bitcoin, Ethereum, BNB gibi ve daha birçok kripto paranın fiyatını gerçek zamanlı olarak öğrenmek için coin'lere tıklayın.

Al-Sat ve Dönüştür aracılığıyla CryptoPowerEx’te birçok kripto para ile işlem yapabilirsiniz. Alım satıma başlamak için kullanıcıların bir hesap oluşturması, kimlik doğrulamasını tamamlaması, kripto satın alması/yatırması ve işlem yapmaya başlaması gerekir.

CryptoPowerEx hesabınıza mobil uygulamadan veya web sayfasından giriş yaptıktan sonra Hesap > Yatırma > Türk lirası (TRY) sayfasına gidiniz ve listeden kullanmak istediğiniz bankayı seçiniz. Ekranda belirtilen banka hesap bilgilerine kendi adınıza olan bir banka hesabı aracılığıyla TRY transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Havale ve FAST yöntemiyle yapılan transferler 7/24 işlenip hesabınıza tanımlanabilmekte olup EFT ile yapılan işlemlerin banka çalışma saatleri aralığında (Hafta içi 09:00-16:45) gerçekleşebileceğini hatırlatmak isteriz. Yalnızca kendi adınıza olan banka hesaplarından yapılan transferlerin başarılı olabileceğini unutmayınız. ATM veya kredi kartıyla yatırma, desteklediğimiz yatırma yöntemleri arasında değildir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, Fibabanka ve Şekerbank harici banka hesaplarınıza hafta içi 09.00 - 16.45 saatleri arasında yaptığınız EFT işlemleri aynı gün, hafta sonu ve resmi tatillerdeki çekme işlemleri ise takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir. 50.000 TL ve daha düşük tutardaki çekme işlemleri FAST kapsamında 7/24 tamamlanacaktır. Türk Lirası çekme işleminizi kendi bireysel vadesiz banka hesabınıza ve yukarıda belirtilen çalışma gün ve saatleri içerisinde yaptıysanız işleminiz ortalama 2 saat içerisinde gerçekleşecektir. Sistem üzerinde tamamlandı gösteren çekme işlemleri, CryptoPowerEx tarafından gönderilmiştir. Bankacılık sistemindeki gecikmelerden dolayı tarafınıza henüz ulaşmadıysa lütfen işlemin gerçekleşmesini bekleyiniz. Banka mesai saatleri içerisinde ulaşmış olacaktır.

CryptoPowerEx hesabınıza ilk defa Türk Lirası yatırdıktan sonra kripto çekme işlemleriniz güvenlik amaçlı 48 saat boyunca kısıtlanmaktadır. Kripto transferleri ve Binance Transfer yöntemi bu kısıtlamaya dahildir ve kısıtlama güvenlik nedeniyle kaldırılamamaktadır. Bu süre zarfında yalnızca yatırma yaptığınız IBAN’a TRY çekme işlemi yapabilirsiniz.
Destek
Her türlü sorunuz için müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek 7/24 destek alabilirsiniz.
Topluluk

Bizimle birlikte daha fazla bilgi edinin ve yeni fırsatları keşfedin.